Chokladkakor med apelsincrisp
Chokladkakor med apelsincrisp

Ingredienser:
150 g mjukt margarin
½ dl socker
1 dl farinsocker
1 tsk bakpulver
1 ägg
½ tsk salt
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
½ tsk vaniljsocker
100 g marabou chokladkaka med smak apelsinkrokant
Gör såhär
Blanda samman alla ingredienser och knåda ihop till en lös/kladdig kakdeg.

Rulla därefter bollar (i storlek som drygt negerbollar) och lägg ut på bakplåtspapper. Jag gräddade 12 st/plåt och det blir totalt ca 30-40 st. Sätt sedan in plåten i ugnen på 175 grader i 12-14 minuter, eller tills kanterna börjar få fin färg. Ta sedan ut, låt svalna och njut =) Man kan även prova andra sorters choklad. Blir mycket gott med varnlig mörk blockchoklad också! Lycka till med bakningen!
Kram


Ingredienser:
150 g mjukt margarin
½ dl socker
1 dl farinsocker
1 tsk bakpulver
1 ägg
½ tsk salt
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
½ tsk vaniljsocker
100 g marabou chokladkaka med smak apelsinkrokant
Gör såhär
Blanda samman alla ingredienser och knåda ihop till en lös/kladdig kakdeg.

Rulla därefter bollar (i storlek som drygt negerbollar) och lägg ut på bakplåtspapper. Jag gräddade 12 st/plåt och det blir totalt ca 30-40 st. Sätt sedan in plåten i ugnen på 175 grader i 12-14 minuter, eller tills kanterna börjar få fin färg. Ta sedan ut, låt svalna och njut =) Man kan även prova andra sorters choklad. Blir mycket gott med varnlig mörk blockchoklad också! Lycka till med bakningen!
Kram

Kommentarer
Postat av: sofie
Bakade dessa i går.... Jättegoda! Tack för receptet.
Trackback